2016. október 15., szombat

Világgá mentünk!

Először is mindjárt szeretnénk elnézést kérni az olvasóinktól: sajnos az utolsó napokban kissé besűrűsödtek a teendők, így nemigen volt időnk írni. Sajnos ma sem lesz, mivel itteni idő szerint hajnali egykor írom ezeket a sorokat, de ígérem hamarosan mindent bepótolunk.

Röviden: ma elkezdődött a Kultitasting túra, estére megérkeztünk Dubaiba egy olyan hotelba, ahol elsőre belépve elgondolkodtam, hogy Zsanett nem nézte-e el az árakat és esetleg dirhamban kell majd annyit fizetni, amit forintban látott. De aztán megnyugtattuk magunkat azzal, hogy mégsem belváros, meg amúgy is egy tizenhat sávos út mellett van, szóval biztos ezért kompenzálnak. Mindenesetre egy fokkal kellemesebb volt ide megérkezni egy hosszú út után első éjszaka, mint Guatemalában az antiguai szállásunkra ahol csak azért tudtunk kellemesen aludni mert hullafáradtak voltunk.


A képek láttán Zárug Zita és Harkányi Árpi már biztos megnyugodtak, hogy a "Hogyan utazzuk körbe a világot havonta egy minimálbérből" című előadássorozatuknak nem mi leszünk az elsődleges versenytársai. Nos, ez a hotel sokkal kevesebbe kerül mint aminek látszik... és persze azt is tudni kell, hogy éppen több couchsurfer hosttal vagyunk kapcsolatban, mert Ománban ki szeretnénk próbálni ezt a műfajt is. Az eredményekről majd beszámolunk.

Mára ennyi, mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát!



4 megjegyzés:

  1. A szoba szép, de a hátizsákokért nem irigyellek Benneteket! Jó ismerkedést a várossal.Vigyázzatok egymásra!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az összes holmink csak 16kg és azt sem kell majd sokat háton vinni szóval nem gond. Vigyázni vigyázunk ;)

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

      Törlés
    3. Örülök, integettünk szombaton! :)

      Törlés